Pâine Rusă De Paște

Pâine Rusă De Paște
Rețeta pâine rusă de Paște ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți lapte, sare, fire de șofran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine Neagră Rusă, Pâine Rusă Krendl, și Pâine De Vacanță Rusă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele, zahărul, untul, șofranul și sarea într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, amestecând ocazional, până când untul se topește și zahărul se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se răcește până la călduț.
3
Între timp, amestecați drojdia, apa caldă și vârful de zahăr și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Puneți făina într-un castron mare și faceți o fântână mare în centru. Bateți ușor 3 ouă și adăugați bine împreună cu amestecurile de lapte și drojdie. Se amestecă cu grijă împreună cu o lingură de lemn, încorporând treptat făină, până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, prăfuind cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute. Puneți aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei și lăsați să crească, acoperit cu un prosop de bucătărie curat, într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când se dublează în vrac, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Punch jos aluatul si se lasa sa creasca din nou, acoperit cu prosop, până la dublat în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
1
Generos souffl unt feluri de mâncare. Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Înfășurați ușor 1 bucată în folie de plastic și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Tăiați o treime din bucata de aluat rămasă și rezervați-o, apoi rulați două treimi rămase într-o bilă mare și transferați-o într-un vas souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Rulați bucata de aluat rezervată într-o frânghie lungă de 18 inci pe suprafața de lucru cu palmele mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați frânghia în 3 bucăți egale și așezați bucăți vertical una lângă alta pe suprafața de lucru, la aproximativ 1/4 inch distanță. Adunați 3 capete cele mai îndepărtate de dvs. și apăsați-le împreună, apoi împletiți șuvițe, apăsând împreună alte capete pentru a fixa împletitura.
5
Așezați împletitura deasupra aluatului în vasul souffl nr (tăiați împletitura dacă folosiți cutii de cafea). Formați o altă pâine cu aluatul rămas în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Acoperiți pâinile cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore (pâinile se vor ridica la aproximativ 1 inch deasupra jantelor vaselor).
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți ușor oul rămas cu un vârf mare de sare, apoi periați oul deasupra fiecărei pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Coaceți pâinile până se rumenesc și pâinea sună goală când este bătută pe fund, aproximativ 1 oră. Întoarceți pâinile pe un raft, apoi întoarceți partea dreaptă în sus și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista