Pâine Rapidă Cu Cireșe Prăjite Cu Ciocolată Neagră

Pâine Rapidă Cu Cireșe Prăjite Cu Ciocolată Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea rapidă cu cireșe prăjite cu ciocolată neagră. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 265 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 50 de cenți pe porție. Un amestec de amestec original, zahăr pudră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată prăjită cu cireșe și ciocolată neagră, Pâine Rapidă Cu Cireșe De Ciocolată Triplă, și Sandviș Balsamic cu cireșe prăjite, ciocolată neagră și brânză la grătar Brie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191° (350F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți ușor partea inferioară numai a tăvii de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul Bisquick și 1/2 cană de coacere cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zahăr granulat, ulei, lapte și ouă; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă crema de brânză; pliați în cireșe prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CireșeCireșe
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pentru a face Streusel: într-un castron mic, amestecați făina, ovăzul, zahărul brun și 2 lingurițe de cacao neîndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați în unt până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Presărați streusel deasupra aluatului în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 45 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul pâinii iese curată. Se răcește 15 minute în tigaie. Slăbiți cu grijă pâinea de pe marginile tigaiei cu cuțitul, apoi scoateți-o din tigaie în raftul de răcire pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Se presară partea superioară a pâinii răcite cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
PâinePâine
10
* Pentru a prăji cireșe: aruncați cireșe dulci întunecate proaspete sau congelate (dezghețate) într-un vas de copt puțin adânc, cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Coaceți la 232° aproximativ 10 minute sau doar până când cireșele izbucnesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Transferați cireșele în castron și congelați 10 minute pentru a se răci înainte de a le plia în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista