Pâine Prăjită Parmezan-Piper
Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de grâu moale, parmezan, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Porc Cu Ierburi Cu Pâine Prăjită Parmezan-Piper, Pâine Prăjită Cu Usturoi-Parmezan, și Pâine Prăjită Cu Parmezan Ciabatta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă; adăugați zară, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 până la 4 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/4 inch; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați-l pe o foaie de copt. Reroll și tăiați garniturile, dacă este necesar, pentru a face 2 duzini.
Coaceți la 425 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Notă:am folosit făină de grâu moale cu auto-creștere albă Martha.