Pâine Prăjită Napolitană (Crostini Napoletani)
Pâine prăjită napolitană (Crostini Napoletani) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 534 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de sare, oregano, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crostini Napolitane, Crostini di fegatini (ficat de pui toscan Crostini), și Crostini di Fegatini (crostini din ficat de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți pâinea cu ulei de măsline, grătați pe ambele părți și îndepărtați. În timp ce este încă fierbinte, frecați fiecare felie cu un cățel de usturoi.
Într-un castron mic, amestecați ricotta, ardeiul negru și oregano și întindeți o parte din amestec peste fiecare felie de pâine. Topiți fiecare cu un file de hamsie și înlocuiți-l pe foaia de prăjituri.
Așezați sub broiler până când brânza se scurge, aproximativ 1 minut, îndepărtați, așezați pe un platou de servire, stropiți cu uleiul și serviți.