Pâine prăjită franceză integrală și Kabobs de fructe tropicale

Pâine prăjită franceză integrală și Kabobs de fructe tropicale
Cereale integrale pâine prăjită franceză și Kabobs fructe tropicale ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 116 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, lapte, fructe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine prăjită franceză de nucă de cocos cu compot de fructe tropicale, Kabobs de fructe cu coulis de fructe tropicale, și Kabobs De Fructe Tropicale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle, laptele și extractul de vanilie într-un castron puțin adânc; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați zahărul și coaja de lămâie într-un castron mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați crustele și tăiați fiecare bucată de pâine în sferturi pentru un total de 24 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4
Pulverizați tigaia mare cu spray de gătit antiaderent; se încălzește la foc mediu. Înmuiați bucățile de pâine în amestec de ouă, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se pune în tigaie și se gătește 1 până la 2 minute sau până se rumenesc. Gatiti pe a doua parte timp de 1 pana la 2 minute sau pana se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Asamblați 4 bucăți pâine prăjită franceză și 3 bucăți fructe pe fiecare frigarui pentru un total de 6 frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Se presara cu zahar de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De LămâieZahăr De Lămâie
8
Serviți cu iaurt și miere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista