Pâine prăjită franceză de afine-Pecan la cuptor cu sirop de afine
Pâine prăjită franceză de afine-Pecan cu sirop de afine ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.12 pe portie. O porție conține 562 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână baghetă, afine, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine prăjită franceză de afine-Pecan la cuptor cu sirop de afine, Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine, și Pâine Prăjită Franceză Cu Afine La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci.
Tăiați douăzeci de felii de 1 inch din baghetă și aranjați într-un singur strat în vasul de copt. Într-un castron mare amestecați ouăle, laptele, nucșoara, vanilia și 3/4 cană zahăr brun și turnați uniform peste pâine. Se răcește amestecul, acoperit, până când tot lichidul este absorbit de pâine, cel puțin 8 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-o tigaie de copt de mică adâncime răspândit nuci pecan uniform și pâine prăjită în mijlocul cuptorului până parfumat, aproximativ 8 minute. Aruncați nucile pecan în tigaie cu 1 linguriță de unt și sare.
Creșteți temperatura la 400 de grade F.
Presărați nuci pecan și afine uniform peste amestecul de pâine.
Tăiați 1/2 unt de băț în bucăți și într-o cratiță mică încălziți cu 1/4 cană de zahăr brun rămas, amestecând, până când untul se topește.
Stropiți amestecul de unt peste pâine și coaceți amestecul timp de 20 de minute sau până când orice lichid din afine clocotește.
Într-o cratiță mică gătiți afine și sirop de arțar la foc moderat până când boabele au izbucnit, aproximativ 3 minute.
Se toarnă siropul printr-o sită într-un ulcior rezistent la căldură, apăsând pe solide și se amestecă sucul de lămâie. Siropul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți siropul înainte de servire.
Serviți pâine prăjită franceză cu sirop.