Pâine prăjită franceză cu piersici și cremă peste noapte

Peste noapte piersici-și-cremă pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 471 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de scorțișoară, zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piersici Și Cremă Peste Noapte Pâine Prăjită Franceză, Peaches ' n ' Cream pâine prăjită franceză, și Piersici Și Cremă De Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. Aranjați pâinea într-un strat strâns și plat în vas.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu lapte, zahăr și vanilie până se omogenizează; se toarnă peste pâine. Aranjați piersicile deasupra și presărați cu zahăr brun și scorțișoară. Acoperiți bine și dați-l la frigider timp de cel puțin 8 ore.
Scoateți vasul de copt din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se toarnă smântâna într-o tigaie mică; se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 10 minute.
Stropiți peste piersici și coaceți, neacoperite, până când caserola este ușor rumenită deasupra și tocmai gătită, 45 până la 55 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.