Pâine prăjită franceză Challah cu sos de fructe de pădure
Toastul francez Challah cu sos de fructe de padure ar putea fi doar masa de dimineata pe care o cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție conține 930 calorii, 16g de proteine, și 56G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine prăjită franceză cu scorțișoară cu sos de fructe de pădure, Challah Pâine Prăjită Franceză, și Challah Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți împreună ouăle, laptele, zahărul și sarea până se omogenizează.
Se toarnă într-o tigaie mare și se înmoaie feliile de pâine în 1 strat, întorcându-se o dată, 8 minute.
Pur și simplu 1 1/2 cesti de fructe de padure cu zahăr și suc de lămâie într-un blender. Dacă doriți să eliminați semințele, forțați pur aproprose printr-o sită foarte fină într-un castron.
Transferați într-un castron de servire și pliați în fructele de pădure rămase.
Încălziți 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci sau grătar la foc moderat până când spuma dispare.
Transferați 4 felii de pâine înmuiate în tigaie cu o spatulă cu fante și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Gatiti painea ramasa in 2 loturi, adaugand mai mult unt dupa cum este necesar.
Transferați feliile fierte într-o tigaie mare de mică adâncime (folosind o spatulă curată) și, când toate sunt rumenite, coaceți în mijlocul cuptorului până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Serviți pâine prăjită franceză cu sos de fructe de pădure.