Pâine Prăjită Cu Brânză Pimento

Pâine Prăjită Cu Brânză Pimento
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chipotle, muștar dijon, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Pimento, Brânză Pimento, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ulei cald într-o tigaie mare rezistentă la grătar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați prazul, sarea și piperul; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede și lucioase, cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Transferați pe o farfurie; lăsați să se răcească ușor. Clătiți și uscați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Preîncălziți broilerul. Într-un castron, combinați maioneza, muștarul și chipotul. Se amestecă Cheddar, pimentos și praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Răspândiți 1 linguriță. unt pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
6
Se presară cu Parmigiano-Reggiano; apăsați pentru a adera. Flip pâine; răspândit cu brânză pimento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PimentoBrânză Pimento
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Puneți sandvișurile în tigaie, brânză de pimento-cu fața în sus. Gatiti la foc mediu pana cand fundul este auriu, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PimentoBrânză Pimento
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați tigaia în cuptor. Se fierbe până se rumenesc și se rumenesc în pete, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista