Pâine Prăjită Cu Brânză Pimento
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chipotle, muștar dijon, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Pimento, Brânză Pimento, și Pimento Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie mare rezistentă la grătar la foc mediu.
Adăugați prazul, sarea și piperul; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede și lucioase, cu 10 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie; lăsați să se răcească ușor. Clătiți și uscați tigaia.
Preîncălziți broilerul. Într-un castron, combinați maioneza, muștarul și chipotul. Se amestecă Cheddar, pimentos și praz.
Răspândiți 1 linguriță. unt pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Se presară cu Parmigiano-Reggiano; apăsați pentru a adera. Flip pâine; răspândit cu brânză pimento.
Puneți sandvișurile în tigaie, brânză de pimento-cu fața în sus. Gatiti la foc mediu pana cand fundul este auriu, 2-3 minute.
Transferați tigaia în cuptor. Se fierbe până se rumenesc și se rumenesc în pete, aproximativ 2 minute.