Pâine Prăjită Cu Brânză De Capră

Pâine Prăjită Cu Brânză De Capră
Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 30 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână smântână grea bine răcită, ierburi fragede, cum ar fi busuioc, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Prăjită Cu Brânză Ricotta Cu Ierburi, Bruschettan cu cremă de brânză pe pâine prăjită, și Toasturi Cu Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Împărțiți feliile de baghetă între 2 tigăi de copt puțin adânci. Ungeți ușor vârfurile de felii cu ulei, apoi condimentați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BaguetteBaguette
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când pâinea prăjită este crocantă, dar nu tare, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă brânza de capră, ierburile, șalota și piperul. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
IerburiIerburi
SareSare
5
Bateți smântâna cu un tel până când ține doar vârfuri moi, apoi pliați în amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se servește cu pâine prăjită.
1
* Toasturile pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, neacoperite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Amestecul de brânză poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista