Pâine Prăjită Cu Ardei Gras Roșu
Pâine prăjită ardei gras roșu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ardei grași prăjiți, rozmarin, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ardeii grași pe prosoape de hârtie; se toacă și se lasă deoparte.
Combinați drojdia, zahărul și apa caldă într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni; lăsați să stea 5 minute.
Combinați făina, ardeii grași, parmezanul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați treptat amestecul de drojdie, amestecând până la amestec.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată; și frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Așezați aluatul într-un bol acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați de 4 sau 5 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o pâine de 12 inci.
Așezați pâinile pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit.
Lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 45
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când pâinile sună goale la atingere, acoperind cu folie de aluminiu după 15 minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Scoateți imediat din foaia de copt; se răcește pe rafturile de sârmă.