Pâine prăjită clasică franceză cu sirop de căpșuni

Pâine prăjită clasică franceză cu sirop de căpșuni
Reteta pâine prăjită clasic francez cu sirop de căpșuni ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 4 porții cu 426 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, lapte, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Toast francez de ciocolată cu sirop de căpșuni, Croissant Pâine Prăjită Franceză Cu Sirop De Căpșuni Proaspete, și Pâine Prăjită Crocantă Prăjită Cu Sirop De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Crăpați ouăle într-un blender și adăugați laptele și scorțișoara. Se amestecă până se încorporează gălbenușurile și albușurile. (Acest pas poate fi realizat și într-un vas superficial, cu un tel sau o furculiță.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se toarnă amestecul într-un vas superficial sau într-un vas cu fund larg.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o tavă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați 2 linguri de unt și rotiți-l în jurul tigaiei; când este topit, puneți 1 bucată de pâine în amestecul de ouă pentru a se înmuia timp de aproximativ 10 secunde. Întoarceți-vă și lăsați să se înmoaie pe cealaltă parte. Acesta este un proces rapid nu lăsați pâinea să se înmoaie prea mult, deoarece va deveni prea umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scurgeți excesul de ou și puneți pâinea în tigaia fierbinte. Înmuiați imediat încă 3 felii de pâine, având grijă să nu aglomerați prea mult tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Gatiti pana se rumeneste, intorcand o data, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
8
Repetați cu restul de unt și felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
9
Se servește cu sirop de căpșuni spooned peste sau pe partea de la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
10
Așezați căpșunile, zahărul, vanilia și 2 linguri de apă într-o cratiță largă sau o tigaie suficient de mare pentru a ține căpșunile într-un singur strat. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic și gătiți ușor până când căpșunile sunt foarte moi și de culoare roșu rubiniu., dar încă își păstrează forma, aproximativ 5 minute .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Serviți cald peste pâine prăjită franceză sau pe partea de la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista