Pâine prăjită clasică franceză cu sirop de căpșuni

Reteta pâine prăjită clasic francez cu sirop de căpșuni ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 15 minute. Această rețetă face 4 porții cu 426 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, lapte, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Toast francez de ciocolată cu sirop de căpșuni, Croissant Pâine Prăjită Franceză Cu Sirop De Căpșuni Proaspete, și Pâine Prăjită Crocantă Prăjită Cu Sirop De Căpșuni.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Crăpați ouăle într-un blender și adăugați laptele și scorțișoara. Se amestecă până se încorporează gălbenușurile și albușurile. (Acest pas poate fi realizat și într-un vas superficial, cu un tel sau o furculiță.)
Se toarnă amestecul într-un vas superficial sau într-un vas cu fund larg.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o tavă la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de unt și rotiți-l în jurul tigaiei; când este topit, puneți 1 bucată de pâine în amestecul de ouă pentru a se înmuia timp de aproximativ 10 secunde. Întoarceți-vă și lăsați să se înmoaie pe cealaltă parte. Acesta este un proces rapid nu lăsați pâinea să se înmoaie prea mult, deoarece va deveni prea umedă.
Scurgeți excesul de ou și puneți pâinea în tigaia fierbinte. Înmuiați imediat încă 3 felii de pâine, având grijă să nu aglomerați prea mult tigaia.
Gatiti pana se rumeneste, intorcand o data, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Repetați cu restul de unt și felii de pâine.
Se servește cu sirop de căpșuni spooned peste sau pe partea de la masă.
Așezați căpșunile, zahărul, vanilia și 2 linguri de apă într-o cratiță largă sau o tigaie suficient de mare pentru a ține căpșunile într-un singur strat. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic și gătiți ușor până când căpșunile sunt foarte moi și de culoare roșu rubiniu., dar încă își păstrează forma, aproximativ 5 minute .
Serviți cald peste pâine prăjită franceză sau pe partea de la masă.