Pâine Portocalie Cu Scorțișoară
Cinnamon Swirl Orange pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 179 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine Cu Vârtej De Scorțișoară-Portocală, Pâine Cu Vârtej De Portocale Cu Scorțișoară, și Pâine Cu Vârtej De Scorțișoară-Portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă. Într-un castron mare, combinați laptele, sucul de portocale, zahărul, scurtarea, coaja și sarea.
Adăugați 2 căni de făină, amestec de drojdie și ou; se amestecă bine.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 8-10 minute.
Se pune într-un vas uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Rulați fiecare porție într-un 15-in. x 7-în. dreptunghi.
Pentru umplere, combinați zahărul și scorțișoara; se presară peste dreptunghi.
Presărați fiecare cu 1 linguriță de apă.
Rulați, în stil jeleu, începând cu un capăt scurt. Marginile sigiliului.
Așezați fiecare cusătură în jos într-un 8-in uns. x 4-în. tigaie de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.
Combinați ingredientele glazurate; se întinde pe pâini.