Pâine plată la grătar cu ciuperci, Ricotta și ierburi
Această rețetă servește 45 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 24 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Afine Busuioc Ricotta Flatbreads, Ciuperci portobello umplute cu Ricotta, Pesto și Haloumi la grătar, și Salată de Caponata la grătar cu pâine plată la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați șalotul și usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă, aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar și ungeți ușor o foaie de copt fără margini. Pe foaia de copt, întindeți fiecare bilă de aluat de pizza într-o rundă de 12 inci; periați cu ulei de măsline extravirgin. Glisați cu grijă rundele de aluat pe grătar și gătiți la foc moderat, schimbând rundele pentru a preveni arderea, până se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 2 minute. Întoarceți rundele și întindeți 1/2 cană de brânză ricotta proaspătă peste fiecare. Împrăștiați ciupercile și ierburile sotate peste pâinea plată și grătați până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
6
Transferați pâinea plată pe o suprafață de lucru, stropiți ușor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)