Pâine plată de fasole albă cu Prosciutto și brânză
Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 7. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, fasole cannellini, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine plată cu smochine și Prosciutto, Pear prosciutto și Arugula Flatbreads, și Supă de fasole albă toscană cu Prosciutto.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie mare; preîncălziți broilerul. Poziționați un raft la 6 inci de căldură.
Periați pitas pe ambele părți cu cele 2 linguri de ulei. Gatiti in tigaie la foc mare pana se rumeneste, 3 minute. Într-un castron, zdrobiți fasolea cu ardeiul roșu, rozmarinul și prosciutto; se întinde pe pitas. Se acoperă cu migdalele și brânza și se transferă tigaia în broiler. Se fierbe 2 minute, până când brânza se topește și pitas-urile sunt aurii.
Stropiți cu ulei, tăiați în pene și serviți.