Pâine plată cu Hummus de fasole albă, ceapă caramelizată, măsline negre și hamsii albe spaniole
Flatbread cu Hummus de fasole albă, ceapă caramelizată, măsline negre și hamsii albe spaniole este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 553 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hummus de fasole albă cu hamsii și pătrunjel, Pâine plată cu creveți și Hummus de fasole albă, și Ceapă Caramelizată Și Pâine Albă De Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți fiecare pâine plată cu o parte din hummus, apoi acoperiți cu ceapa caramelizată, măslinele și hamsiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Pâine Plată
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Aluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Garnisiți cu frunze proaspete de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
3
Tăiați în pene și serviți.
4
Într-un mixer electric echipat cu atașamentul cu palete, combinați drojdia, zahărul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se amestecă timp de 1 minut la viteză mică și se lasă să stea până când amestecul începe să buleze. Atașați cârligul de aluat și adăugați atât făina, cât și sarea în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se amestecă până se formează o masă; aluatul trebuie să fie lipicios. Continuați să adăugați făină suplimentară, dacă este necesar, până când suprafața este suficient de uscată pentru a se manipula și suficient de uscată pentru a se rostogoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Împărțiți aluatul în 4 bucăți, rulați în bile și periați ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Așezați pe o suprafață înmuiată și acoperiți bilele cu folie de plastic și o cârpă curată și lăsați dovada timp de 2 ore la temperatura camerei; sau, așezați pe o foaie de copt ușor unsă, acoperiți și lăsați dovada peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Preîncălziți un grătar sau preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru a forma pâine plată, bateți fiecare bucată de aluat într-un disc de 5 inci și presărați liberal cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
11
Rotiți fiecare disc, pe o suprafață făinoasă, într-un cerc cu diametrul de 10 inci. Perforați aluatul liberal cu o furculiță pentru a nu-l crește. Grătați sau coaceți fiecare pe o piatră de pizza sau pe o tigaie ușor unsă timp de aproximativ 5 minute sau până când aluatul începe să devină crocant pe margini, dar rămâne totuși mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
12
Așezați fasolea, usturoiul, harissa, sucul de lămâie și tahini în vasul unui robot de bucătărie și procesați până la neted. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Harissa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tahini
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați ceapa și zahărul și gătiți încet până se rumenesc adânc, amestecând ocazional.