Pâine Pizza

Pâine Pizza
Pâinea de Pizza rețetă este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați produsul din ouă, condimentele, brânza mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Pâine Pizza, și Pâine Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 9x5-inch pâine tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună Bisquick mix, brânză, condimente italiene și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați lapte, produs din ouă și unt, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Puneți aluatul în tigaie. Rotiți pesto prin aluat cu cuțit pentru un design marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
4
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Scoateți din tigaie în raftul de răcire; se răcește complet înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista