Pâine Pizza
Pâinea de Pizza rețetă este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați produsul din ouă, condimentele, brânza mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Pâine Pizza, și Pâine Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 9x5-inch pâine tigaie cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați împreună Bisquick mix, brânză, condimente italiene și pepperoni.
Adăugați lapte, produs din ouă și unt, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Puneți aluatul în tigaie. Rotiți pesto prin aluat cu cuțit pentru un design marmorat.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire; se răcește complet înainte de feliere.