Pâine metodistă sau Wesleyan
Pâinea metodistă sau Wesleyan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, semințe de chimen, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salata de fructe Metodiste a mamei, Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine/Filtru De Pâine), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra-Ușoară (Abm).
Instrucțiuni
Se dizolvă 2 lingurițe de zahăr în 1 cană de apă.
Se presară drojdia peste apă și se lasă să se înmoaie timp de 5 până la 10 minute. Între timp, amestecați melasa, sarea, 6 linguri de zahăr și scurtați în restul de 3 căni de apă într-un bol mare până la dizolvare.
Adăugați stafidele, făina și semințele de caras.
Se amestecă împreună până se formează un aluat, apoi se întoarce pe o suprafață de lucru ușor făinată și se frământă până la neted și elastic, 10 până la 15 minute.
Așezați-l într-un bol bine uns și periați blatul cu puțină scurtare topită. Acoperiți cu o cârpă și lăsați să se ridice într-un loc cald până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Punch jos, și se lasă să crească din nou până când sa dublat în vrac, încă o oră.
Ungeți ușor două tigăi de pâine de 9x5 inci.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, dați cu pumnul în jos, apoi formați-l în două pâini.
Așezați pâinile în tigăi, acoperiți cu o cârpă și lăsați-le să crească din nou până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră până când sunt rumenite frumos și sună gol când sunt lovite pe fund.