Pâine la grătar și salată de roșii marinate

Pâine la grătar și salată de roșii marinate
Pâine la grătar și salată de roșii marinate este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rucola, pâine de țară, roșii de moștenire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine la grătar și salată de roșii marinate, Ton la grătar cu roșii marinate și salată de rucola, și Piept de pui la gratar cu salata de rosii Cherry marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o tăietură, folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, zdrobiți cățelul de usturoi într-o pastă cu un vârf de sare; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați roșiile, ceapa, oțetul și 3/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Lăsați amestecul să stea la temperatura camerei, amestecând de câteva ori, timp de cel puțin 1 oră sau până la 2 ore.
4
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și grătați la foc mare până când este prăjită și ușor carbonizată în pete, 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie cubulețe de 1/2 inch.
7
Adăugați pâinea și rucola la roșii împreună cu salata de ricotta și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate21
Revista