Pâine italiană II
Pâinea italiană ii ia aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 225 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți drojdie activă, ulei de măsline, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), și Pâine Italiană.
Instrucțiuni
Adăugați toate ingredientele, cu excepția oului, 1 lingură de apă, semințe de susan și făină de porumb în mașina de pâine, în ordinea sugerată de producător. Selectați ciclul de aluat.
Împărțiți aluatul în 2 părți și formați în pâini.
Presărați făină de porumb pe foaia de copt unsă.
Așezați pâinile pe partea cusăturii în jos.
Periați partea superioară a pâinilor cu apă.
Să crească til dublu, aproximativ 50 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Periați pâinile cu spălare cu ouă.
Se presară cu semințe de susan. Faceți 4 tăieturi de aproximativ 1/4 inch adâncime în partea de sus a jurnalului.
Puneți o tigaie cu apă fierbinte în fundul cuptorului.
Coaceți pâinea timp de 25 până la 30 de minute sau până devine aurie. Pentru a face o pâine frumoasă, coaceți pâinea după-amiaza și introduceți-o din nou în cuptor timp de 5 minute înainte de masă. Face o pâine foarte crustă! Ați fi surprins cât de mult este mai bine dacă îl încălziți care durează 5 minute. Încearcă. Am învățat asta la o clasă de mașini de pâine!