Pâine Irlandeză Cu Sodă Fără Gluten

Pâine Irlandeză Cu Sodă Fără Gluten
Rețeta fără gluten pâine de sodă Irlandeză ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 6 ore și 40 de minute. Pentru 26 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 175 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Irlandeză Cu Sodă Fără Gluten, Pâine Irlandeză Cu Sodă Fără Lactate, și Marți Fără Gluten: Pâine Cu Sodă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.ungeți foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și guma de xantan. Se amestecă stafidele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă XantanGumă Xantan
Amestec De FăinăAmestec De Făină
StafideStafide
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, bateți zahărul, untul și oul cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă treptat amestecul de amestec de făină alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Așezați pe suprafață ușor presărat cu amestec de făină. Frământați ușor de 4 sau 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
5
Așezați aluatul pe foaia de cookie; pat în cerc aproximativ 1 1/2 inch grosime. Cu un cuțit ascuțit, tăiați X peste pâine de aproximativ 1/2 inch adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
6
Coaceți la 232° 5 minute; reduceți căldura la350 și coaceți cu 25 de minute mai mult sau până când maro auriu și fundul sună gol când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet înainte de feliere, aproximativ 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Serviți cu unt și gem, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
GemGem
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista