Pâine Irlandeză Cu Sodă Fără Gluten
Rețeta fără gluten pâine de sodă Irlandeză ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 6 ore și 40 de minute. Pentru 26 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 175 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Irlandeză Cu Sodă Fără Gluten, Pâine Irlandeză Cu Sodă Fără Lactate, și Marți Fără Gluten: Pâine Cu Sodă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.ungeți foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și guma de xantan. Se amestecă stafidele; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți zahărul, untul și oul cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă treptat amestecul de amestec de făină alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de amestec de făină.
Așezați pe suprafață ușor presărat cu amestec de făină. Frământați ușor de 4 sau 5 ori.
Așezați aluatul pe foaia de cookie; pat în cerc aproximativ 1 1/2 inch grosime. Cu un cuțit ascuțit, tăiați X peste pâine de aproximativ 1/2 inch adâncime.
Coaceți la 232° 5 minute; reduceți căldura la350 și coaceți cu 25 de minute mai mult sau până când maro auriu și fundul sună gol când este atins.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet înainte de feliere, aproximativ 4 ore.
Serviți cu unt și gem, dacă doriți.