Pâine irlandeză cu sifon într-o tigaie

Pâine irlandeză cu sifon într-o tigaie
Pâinea irlandeză de sodă într-o tigaie este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Irlandeză Cu Sifon, Pâine Irlandeză Cu Sifon, și Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-o ceașcă sau castron mic, amestecați laptele și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea 10 minute sau până se coagulează.
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă amestecul de lapte coagulat până se omogenizează. Răzuiește aluatul din vas pe o suprafață făinoasă și modelează-l într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați discul într-o tigaie din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când crusta se simte fermă la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista