Pâine Irlandeză Cu Sifon

Pâine sifon irlandez ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 292 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină, sare, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina universala, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare de amestecare.
Tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă făina integrală de grâu, amestecând bine.
Adăugați zară, amestecând până când ingredientele uscate sunt bine umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați aproximativ 5 minute. Formați aluatul într-o pâine rotundă; așezați pe o foaie de copt unsă. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o cruce adâncă de 1/4 inch deasupra pâinii; presărați ușor crucea cu făină.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Scoateți din foaia de copt și răciți complet pe grătar.