Pâine Franceză Slabă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pâinea franceză slabă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 20 și costă 5 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă foarte caldă, făină de pâine, făină de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) , și Lean-O Cioppino.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de făină, zahăr, sare și drojdie; se amestecă. Adăugați treptat apă în amestecul de făină, bătând la viteză mică a unui mixer electric. Bateți încă 2 minute la viteză medie. Se amestecă suficient din restul de 1 1/4 căni de făină pentru a face un aluat moale.
Presărați 1 lingură de făină pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul; frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 până la 10 minute).
Se pune într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-se pentru a acoperi partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Presărați restul de 1 lingură de făină peste suprafața de lucru. Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe suprafața făinoasă și frământați de 4 sau 5 ori. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați 1 porție de aluat într - un dreptunghi de 15 x 7 inci.
Rulați aluatul, începând de la partea lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; ciupiți cusătura și se termină pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas.
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, în 2 tigăi de baghetă franceze acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac. Faceți fante adânci de 1/4 inch în diagonală peste pâini.
Așezați o tigaie superficială care conține 1 inch de apă pe raftul inferior al cuptorului; așezați tigăile pentru baghete pe raftul superior.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când pâinile sunt aurii.