Pâine Franceză Pesto La Grătar
Reteta Pesto la gratar pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pesto de busuioc, unt, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina, Pâine franceză cu Pesto și ardei, și Pizza cu pâine franceză cu Pesto și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic cu microunde, brânză cremă cu microunde la 15 până la 20 de secunde; se amestecă până devine cremoasă. Se amestecă pesto și unt până se amestecă bine.
Când grătarul este încălzit, așezați bucățile de pâine, tăiate cu fața în jos, pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii. Gatiti 1-2 minute sau pana se rumeneste usor.
Întoarceți jumătățile de pâine.
Întindeți amestecul de pesto uniform pe părțile tăiate ale pâinii; acoperiți grătarul. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana se incalzeste bine.
Tăiați pâinea în secțiuni de 2 inci pentru a servi.