Pâine Foarte De Bază
Pâinea foarte de bază este o lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 8 porții. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți apă, drojdie de creștere rapidă instantanee, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Albă De Bază (Pentru Mașină De Pâine), Pâine de stafide de bază sau pâine de afine, și Pâine albă de bază fără mașină de pâine.
Instrucțiuni
Combinați 5 uncii de făină, 1/4 linguriță de drojdie, toată mierea și toată apa îmbuteliată într-un recipient drept; acoperiți ușor și refrigerați timp de 8 până la 12 ore.
Așezați restul de 11 uncii de făină, drojdia rămasă și toată sarea în vasul unui mixer de suport și adăugați pre-fermentul din frigider. Folosind atașamentul cârligului de aluat, frământați amestecul la scăzut timp de 2 până la 3 minute doar până când se reunește. Acoperiți aluatul în castron cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute. După 20 de minute, frământați aluatul la viteză medie timp de 5 până la 10 minute sau până când puteți trage ușor aluatul într-o foaie subțire prin care va trece lumina. Aluatul va fi lipicios, dar nu atât de lipicios încât să nu-l poți descurca.
În timp ce aluatul frământă, turnați jumătate din apa fierbinte într-o tigaie superficială și așezați-o pe raftul inferior al cuptorului.
Ungeți interiorul unui recipient mare cu fața dreaptă cu uleiul vegetal.
Așezați bila de aluat în recipient și așezați-o pe suportul de deasupra cratiței cu apă. Se lasă să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 până la 2 ore.
Odată ce aluatul și-a dublat dimensiunea, întoarceți-l pe un blat, praf ușor mâinile cu făină și apăsați aluatul cu articulațiile; apoi pliați 1 parte spre mijlocul masei și apoi cealaltă, ca și cum ați face un portofel triplat. Repetați plierea a doua oară. Acoperiți aluatul cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească încă 10 minute.
Aplatizați din nou aluatul cu articulațiile și apoi pliați aluatul în sine, ca și cum ați modela ceva care arată ca o meduză. Întoarceți aluatul și strângeți fundul împreună, astfel încât suprafața superioară a aluatului să fie netedă.
Așezați aluatul înapoi pe tejghea și începeți să vă rostogoliți ușor între mâini. Nu apucați aluatul, ci lăsați-l să se miște ușor înainte și înapoi între mâini, mișcându-se într-o mișcare circulară. Mutați bila de aluat pe o coajă de pizza sau pe fundul unei tigaie de foi care a fost presărată cu făina de porumb. Acoperiți cu prosopul de bucătărie și lăsați-l să se dovedească timp de 1 oră sau până când trageți aluatul și se umple rapid înapoi acolo unde l-ați băgat.
Așezați un vas de teracotă neglazurat cu susul în jos în cuptor și încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați 1/3 cană de apă și amidonul de porumb într-un castron mic. Descoperiți aluatul și periați suprafața cu acest amestec. Tăiați ușor suprafața superioară a bilei de aluat în mai multe locuri, adâncime de aproximativ 1/3 până la 1/2 inci.
Adăugați mai multă apă fierbinte în tigaia superficială dacă s-a evaporat. Glisați pâinea pe vasul de teracotă din cuptor și coaceți timp de 50 până la 60 de minute. Odată ce pâinea a atins o temperatură internă de 205 până la 210 grade F, scoateți-o într-un suport de răcire și lăsați-o să stea 30 de minute înainte de feliere.