Pâine Extra Gingery
Pâinea Extra Gingery necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 86 cenți pe porție. O porție conține 414 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, ghimbir măcinat, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gingery-brioșe de pâine, Pâine Mașină Gingery Pâine, și Pâine Albă Foarte Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unt și făină o tigaie springform de 10 inch.
Se amestecă împreună făina, scorțișoara, cuișoarele, ghimbirul măcinat, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron mare, amestecați zahărul cu ulei, suc, melasă, ouă și ghimbir proaspăt într-un castron mare.
Se amestecă ghimbirul cristalizat. Se amestecă amestecul de făină.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți timp de 1 oră sau până când testerul de tort iese curat. Rulați un cuțit în jurul marginii pentru a slăbi tortul și eliberați părțile laterale ale tigaiei.