Pâine dulce la grătar peste spanac ofilit cu sos de slănină dulce-acrișor

Pâine dulce la grătar peste spanac ofilit cu sos de slănină dulce-acrișor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 284 calorii. Un amestec de sare, oțet balsamic, pâine dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, Spanac dulce și acru cu slănină, și Salată de salată ofilită cu sos de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Construiți un foc în grătar.
Într-o cratiță mare, aduceți oțetul alb, frunza de dafin și suficientă apă pentru a acoperi pâinea dulce la fierbere la foc mare.
Adăugați pâinea dulce și sarea și piperul, reduceți focul, astfel încât apa abia să fiarbă și braconați ușor timp de 10 minute; scurgeți și așezați pâinea dulce într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Când pâinea dulce este complet răcită, scurgeți-le, uscați-le cu prosoape de hârtie și îndepărtați cât mai mult din membrană. Separați carnea în pepite, aruncați-le ușor cu ceașcă de ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper. Infilați pâinea dulce pe patru până la șase frigarui (una pe porție) și refrigerați.
Așezați spanacul într-un castron mare. Într-o tigaie mare, gătiți slănina încet la foc mediu până când este crocantă și maro aurie, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime, lăsând slănina în tigaie.
Adăugați zahărul, restul de ulei de măsline și oțetul balsamic în tigaie și aduceți la fierbere.
Se toarnă pansamentul fierbinte peste spanac, aruncând pentru a ofili spanacul și se acoperă cu pansamentul. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Când focul s-a stins și cărbunii sunt la cald mediu (puteți ține mâna la 5 inci deasupra suprafeței grătarului timp de 3 până la 4 secunde), așezați frigăruile pe grătar și gătiți până când sunt bine arse și crocante la exterior, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Pentru a verifica coacerea, nick, peek și cheat: faceți o tăietură de un centimetru în cea mai groasă parte a uneia dintre pepite; ar trebui să fie cald pe tot parcursul, fără roșu, doar cea mai slabă urmă de roz. Când pâinea dulce este complet gătită, scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se odihnească 5 minute.
Pentru a servi, așezați niște spanac pe fiecare farfurie și acoperiți cu o frigăruie de pâine dulce.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;