Pâine de vită hrănită cu iarbă într-o pătură de slănină

Pâine de vită hrănită cu iarbă într-o pătură de slănină
Carnea de vită hrănită cu iarbă într-o pătură de slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,95 USD pe porție. O porție conține 1007 calorii, 52G de proteine, și 71G de grăsime. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de țelină, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pâine de vită hrănită cu iarbă într-o pătură de slănină, Carne de vită și slănină, și Carne de vită hrănită cu iarbă cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Între timp, amestecați firimiturile de pâine și laptele într-un castron mare și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Gatiti ceapa, morcovul, telina si usturoiul in ulei cu 1 lingurita de sare intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, acoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se răcește.
5
Combinați carne de vită, carne de porc, ketchup, ouă, sos Worcestershire, boia afumată, piper, 1 linguriță sare și legume fierte cu pesmet și amestecați cu mâinile până când legumele sunt bine distribuite și amestecul este coeziv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Boia AfumatăBoia Afumată
PesmetPesmet
LegumeLegume
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
6
Formați amestecul într-o pâine de 12 inci, de aproximativ 4 1/2 inci lățime, în tigaie și așezați felii de slănină transversal peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Prăjiți în cuptor până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 160 de litri F, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Dacă slănina de deasupra nu este crocantă, resetați cuptorul la fiert și fierbeți pâinea de carne, la 4 până la 5 inci de la foc, până când slănina este crocantă și rumenită, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați carnea să se odihnească în tigaie cu 10 minute înainte de a o transfera pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
* Boia afumată din Spania este cea mai recentă aromă de fum, după Chipotle chiles, dar nu disperați dacă nu o găsiți. Săriți - l și veți ajunge în continuare cu o pâine delicioasă.* Carnea care a fost măcinată o dată va fi mai grosieră și va oferi pâinii de carne o textură mai atrăgătoare. Aceasta poate fi o cerere specială la supermarketul dvs. sau de la măcelarul dvs.* Această rețetă funcționează, de asemenea, cu mandrină obișnuită sau bizon.•Dacă faceți pâinea de carne împreună cu cartofii festonați, îi puteți coace unul lângă altul pe același raft din cuptor. Dacă tigăile dvs. nu se potrivesc una lângă alta, puneți pâinea de carne în treimea superioară și cartofii în treimea inferioară. Când vine vorba de fierbere, totuși, fierbeți fiecare separat, astfel încât să aveți mai mult control asupra cât de mult se rumenesc fiecare fel de mâncare.* Resturile de carne se păstrează, bine acoperite și refrigerate, 4 zile. Face un sandviș mediu cu ceapă caramelizată și muștar Dijon, sau pur și simplu salată, roșii și maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Boia AfumatăBoia Afumată
Muștar DijonMuștar Dijon
BizonBizon
MaionezăMaioneză
CartofiCartofi
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista