Pâine De Turtă Dulce
Pâinea de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 218 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, prune alimente pentru copii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Pâine De Turtă Dulce, Pâine De Turtă Dulce, și Pâine De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina universală și făina integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, sarea, cardamomul, scorțișoara și nucșoara într-un castron mare.
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (prin ouă) într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Se adaugă zahărul, amestecând până se omogenizează bine. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină; se amestecă doar până se combină. Se amestecă stafidele. Răzuiți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit, folosind o spatulă de cauciuc.
Presărați nucile într-o bandă lată de 2 1/2 inch în centrul pâinii.
Coaceți pâinea la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește pâinea în tigaie pe un suport de sârmă.