Pâinea de somon cu aragaz lent este un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 226 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 1,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de pui, crutoane umplute condimentate, muștar măcinat și parmezan. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine de carne cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake, Pâine De Pecan Vegană Atomică Cu Aragaz Lent, și Pâine de carne cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
1
Taie trei 20-in. x 3 inch. benzi de folie grele; crisscross astfel încât acestea seamănă cu spițe de o roată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Așezați benzi pe partea de jos și în sus părțile laterale ale unui 3-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați somon și amestecați bine. Formați ușor amestecul într-o pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Așezați în centrul benzilor.
6
Se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 4-6 ore sau până când un termometru citește 160 CP. Folosind benzi de folie ca mânere, scoateți pâinea pe un platou.
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!