Pâine De Sodă Irlandeză

Pâine De Sodă Irlandeză
Pâinea irlandeză de sodă este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 535 calorii. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână praf de copt, smântână, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1198 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez, și Pâine De Sodă Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie rotundă din fontă de 9 inci sau o tigaie rotundă de copt sau tort de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol de amestecare, combinați făina (rezervând 1 lingură), zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, stafidele și semințele de caras. Într-un castron mic, amestecați ouăle, Zara și smântâna. Se amestecă amestecul lichid în amestecul de făină doar până când făina este umezită. Frământați aluatul în castron aproximativ 10 până la 12 lovituri. Aluatul va fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Așezați aluatul în tigaia sau tigaia pregătită și bateți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați o fantă adâncă de 4x3 / 4 inch în partea de sus a pâinii. Praf cu făină rezervată
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 65 până la 75 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se răcească și întoarceți pâinea pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista