Pâine De Secară Întunecată

Pâine De Secară Întunecată
Pâinea de secară întunecată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă caldă, melasă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine De Secară Întunecată.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de făină universală, drojdie, zahăr și 3/4 cană de apă; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați apa rămasă, făina de secară, cacao, sare, semințe de chimen, melasă și unt în amestecul de drojdie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați suficientă făină universală rămasă pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați 10 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Se pune într-un vas uns, întorcându-se spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Așezați fiecare bilă într - o tigaie rotundă unsă de 8 inci. Acoperiți și repetați procedura de creștere 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
7
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista