Pâine de scorțișoară-stafide a lui Miller
Pâinea de scorțișoară-stafide a lui Miller este o vegetarian rețetă cu 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de pâine, unt, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Scorțișoară stafide Engleză brioșă pâine cu scorțișoară zahăr unt, Gluten scortisoara stafide pâine pentru masina de paine, și Pâine De Stafide Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți stafidele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Încălziți laptele la foc mic într-o cratiță mică și grea între 100 și 110; scoateți de pe foc.
Adăugați unt în tigaie; se amestecă până se topește untul.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 3/4 căni de făină, zahăr brun, scorțișoară, 3/4 linguriță de sare și drojdie într-un bol mare, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de lapte cald și ouăle în amestecul de făină și amestecați până se formează un aluat moale.
Adăugați stafide. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Rulati dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când pâinea este rumenită pe fund și sună goală când este atinsă.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.