Pâinea de porumb pătată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 121 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați porumb cu miez întreg, amestec de făină de porumb cu creștere automată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Toffee Speckled Snickerdoodles, Caramele Cu Pete De Ciocolată, și Piure De Cartofi Dulci Pătat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți margarina la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Sote porumb și ardei gras 8 minute sau până când porumbul este ușor rumenit și piperul este fraged; se amestecă frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Piper
Porumb
4
Lasă să se răcească.
5
Combinați amestecul de legume, amestecul de făină de porumb, făina, zahărul și ardeiul roșu măcinat într-un castron mare; adăugați lapte și albușuri de ou, amestecând până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Amestec De Făină De Porumb
Albușuri De Ou
Legume
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
7
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din tigaie; lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.