Pui și anghinare în sos de vodcă cu lămâie

Pui și anghinare în sos de vodcă cu lămâie
Puiul și anghinarea în sos de vodcă cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 617 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, suc de lămâie, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pui de anghinare și paste cu sos de smântână de lămâie, Capellini cu sos de somon și lămâie-mărar-vodcă, și Pui De Lămâie Cu Vodcă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PennePenne
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți și transferați pastele într-un castron; se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Condimentați puiul cu 1 vârf de condimente italiene și piper negru; așezați într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Piper NegruPiper Negru
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Puneți puiul în cuptor până când nu mai este roz în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați roșiile uscate la soare și usturoiul până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se amestecă bulionul de pui și amidonul de porumb împreună într-un castron până se dizolvă; se amestecă în amestecul de roșii uscat la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se amestecă sucul de inimă de anghinare, vodca și sucul de lămâie în amestecul de bulion de pui; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu și amestecați inimile de anghinare, puiul, 1 linguriță de condimente italiene, pătrunjelul și oregano; fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
SucSuc
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
10
Se amestecă pastele și 1/4 cană de brânză feta în amestecul de pui-anghinare și se fierbe până când pastele se încălzesc și brânza feta se topește, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
AnghinareAnghinare
Pui întregPui întreg
PastePaste
11
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Presărați amestecul cu restul de 1/4 cană de brânză feta; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista