Pâine De Porumb Mămăligă

Polenta Cornbread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de făină, mămăligă, lapte de unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Porumb Fără Gluten-Pâine Mămăligă Cu Afine, Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de mămăligă cu Chico fiert.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați făina, mămăliga, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bateți ouăle pentru a se amesteca cu zară și 1/4 cană de unt; se toarnă în amestecul de făină. Se amestecă aluatul până se umezește uniform.
Răzuiți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt și întindeți nivelul.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când pâinea de porumb este rumenită, izvorăște înapoi când este ușor apăsată în centru și începe să tragă din părțile laterale ale tigaiei, 20 până la 25 de minute. Utilizați fierbinte sau rece.