Pâine De Porumb Jalapeno
Pâinea de porumb Jalapeno este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 328 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 80 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de ulei de porumb, unt, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Jalapeno, Jalape Olifto Pâine De Porumb, și Jalapeno Zară Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Mutați un suport pentru cuptor în poziția centrală din cuptor.
Se amestecă porumb în stil cremă, făină de porumb, lapte bătut, ulei de porumb, brânză Cheddar, ouă, ardei jalapeno, sare și bicarbonat de sodiu într-un bol mare de amestecare.
Puneți untul într-un vas de copt pătrat de 9 inci.
Topiți untul în cuptorul preîncălzit, 2 până la 3 minute.
Se toarnă aluatul de pâine de porumb în vasul de copt peste untul topit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 35 de minute.