Pâine de porumb din sud cu melasă-unt de Bourbon

Pâine de porumb din sud cu melasă-untul Bourbon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. O porție conține 234 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți cu piper negru cu unt de Bourbon-melasă, Silver Dollar Buttermilk-clătite Pecan cu unt de melasă Bourbon și sirop de arțar, și Pâine De Porumb Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Adăugați zară și ou; se amestecă doar până se combină.
Puneți o tigaie din fontă de 8 inci în cuptor timp de 5 minute și scoateți-o din cuptor.
Adăugați 2 1/2 linguri de unt în tigaie; se învârte pentru a se topi și se unge ușor tigaia. Se amestecă untul topit în aluat.
Adăugați aluatul în tigaia preîncălzită.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute în tigaie. Feliați în 8 pene.
Combinați restul de 2 1/2 linguri de unt, melasă, bourbon și coajă într-un castron mic; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină (aproximativ 1 minut).
Serviți untul cu pâine caldă de porumb.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.