Pâine De Porumb Cu Mere-Cheddar
Rețeta de pâine de porumb cu mere-Cheddar este gata în aproximativ 41 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 347 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Porumb Prosciutto Cu Mere Cheddar, Cheddar Cornbread Focaccia, și Pâine De Porumb Cheddar Jalapeno.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se topește.
Adăugați mere, și saut 3 minute sau până când doar licitație.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 42
Scurtarea căldurii într-o tigaie din fontă de 9" în cuptor 5 minute.
Între timp, se amestecă împreună făină de porumb și următoarele 3 ingrediente.
Bateți împreună laptele și oul; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezesc. Se amestecă 6 linguri de unt topit.
Adăugați mărul și brânza sotate, amestecând doar până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până devin aurii.