Pâine de porumb cu mere caramelizate și ceapă
Pâinea de porumb cu mere caramelizate și ceapă este o vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ceapa, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Jalapeno Cu Ceapă Caramelizată, Ceapa caramelizata cu mere si morcovi, și Dressing cu mere, slănină și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți untul într-o tigaie din fontă de 8" la foc mediu-mare.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de unt, într-un castron mic; pus deoparte.
Adăugați ceapa în unt în tigaie; condimentează cu sare și piper și gătește, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați mere, 2 linguri de zahăr și 2 lingurițe de cimbru și gătiți, amestecând des, până când merele se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Transferați amestecul de ceapă într-un castron mediu și rezervați tigaia.
Bateți făina de porumb, făina, praful de copt, 1 linguriță de sare și restul de 3 linguris zahăr într-un castron mare. Bateți treptat ouăle, zeama și 3/4 cană de unt topit rezervat până se omogenizează (nu trebuie să rămână bulgări). Îndoiți jumătate din amestecul de ceapă și răzuiți aluatul în tigaie rezervată. Se acoperă cu amestecul de ceapă rămas și restul de 1 linguriță de cimbru.
Coaceți pâinea de porumb până se rumenesc și un tester introdus în centru iese curat, 30-40 de minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
Faceți înainte: pâinea de porumb poate fi făcută cu 6 ore înainte. Reîncălziți înainte de servire, dacă doriți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.