Pâinea de porumb cu mere caramelizate și ceapă este o vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ceapa, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Jalapeno Cu Ceapă Caramelizată, Ceapa caramelizata cu mere si morcovi, și Dressing cu mere, slănină și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți untul într-o tigaie din fontă de 8" la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de unt, într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ceapa în unt în tigaie; condimentează cu sare și piper și gătește, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați mere, 2 linguri de zahăr și 2 lingurițe de cimbru și gătiți, amestecând des, până când merele se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
Cimbru
5
Transferați amestecul de ceapă într-un castron mediu și rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
6
Bateți făina de porumb, făina, praful de copt, 1 linguriță de sare și restul de 3 linguris zahăr într-un castron mare. Bateți treptat ouăle, zeama și 3/4 cană de unt topit rezervat până se omogenizează (nu trebuie să rămână bulgări). Îndoiți jumătate din amestecul de ceapă și răzuiți aluatul în tigaie rezervată. Se acoperă cu amestecul de ceapă rămas și restul de 1 linguriță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Lapte Bătut
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Zahăr
Cimbru
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
7
Coaceți pâinea de porumb până se rumenesc și un tester introdus în centru iese curat, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
9
Faceți înainte: pâinea de porumb poate fi făcută cu 6 ore înainte. Reîncălziți înainte de servire, dacă doriți.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.