Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea de porumb din zară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată de pâine de porumb Tex-Mex cu pâine de porumb din lapte, Pâine De Porumb Cu Lapte Bătut, și Pâine De Porumb Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți ușor o tigaie din fontă de 8 inci și încălziți la cuptor 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
3
Între timp, amestecați împreună primele 5 ingrediente într-un castron; bateți în unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați ouăle și zeama, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 400 timp de 30 până la 33 de minute sau până se rumenesc.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.