Pâine de porumb cu dovlecei în tigaie
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto ovo la colecția ta, pâinea de porumb cu dovlecei în tigaie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 245 de calorii . Această rețetă este pentru 6 persoane. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Dacă ai la îndemână făină cu agent de creștere, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din sud. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor la cupă de 36% , acest fel de mâncare este destul de prost. Rețete similare includ Cum să faci o pâine de porumb cu tigaie , Orzo cu dovlecei, porumb, feta și mentă și Pâine de porumb cu lapte bătut și umplutură de salvie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius. Ungeți o tigaie din fontă.
Amestecă mălaiul, făina, zahărul și sarea într-un bol. Pune deoparte.
Într-un bol separat, bateți ouăle și uleiul. Adăugați brânza de vaci, ceapa și dovlecelul.
Faceți o adâncitură în ingredientele uscate și turnați treptat ingredientele umede.
Amestecați până se combină.
Coaceți până se rumenește ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 35-45 de minute.