Pâine de porumb cu Chutney de roșii
Rețeta pâine de porumb cu Chutney de roșii ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 16 porții cu 197 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cardamom măcinat, porumb de urechi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Pâine de porumb cu Chutney de caise Curry, Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, și Virginia Șuncă Și Pepene Galben Chutney De Mere Pe Runde De Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați porumbul și fierbeți timp de 20 de minute. Tulpina. Când urechile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați sâmburii de pe știuleți.
Așezați 1 cană din boabele de porumb într-un castron și puneți-le deoparte.
Așezați miezurile rămase într-un blender și piure. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, mămăliga, praful de copt, sarea, piperul, pudra de chili, ghimbirul, cardamomul și semințele de ceapă neagră. Se amestecă zahărul brun, ardeii iute, boabele de porumb, piureul de porumb și 2 căni de apă.
Se amestecă pentru a combina.
Ungeți două tigăi de pâine de 8 1/2 4 1/2 inci și împărțiți aluatul uniform între ele.
Lăsați să se odihnească 20 de minute.
Așezați tigăile într-un vas de copt puțin adânc umplut la jumătate cu apă și introduceți-l în cuptor.
Coaceți timp de 1 oră. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți încă 30 de minute.
Întoarceți pâinile pe un suport de răcire și lăsați să se răcească.
Se servește cu chutney-ul de roșii.
Găsite în mod tradițional în gătitul Indian și din Orientul Mijlociu, semințele de ceapă neagră își fac loc în gătitul principal. Acestea adaugă o aromă ascuțită, piperată, care îmi place foarte mult. Căutați-le pe piețele din Orientul Mijlociu și India sau comandați-le online.
Din Noua masă americană de Marcus Samuelsson cu Heidi Sacko Walters. Fotografie de Paul Brissman. Drepturi de autor 2009 de Marcus Samuelsson. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.