Pâine De Porumb Cu Ceapă Vidalia
Vidalian ceapa Cornbread ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 16. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cremă, amestec de pâine de porumb/brioșă, cheddar ascuțit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Baie De Ceapă Vidaliană, Baie De Ceapă Vidaliană, și Baie De Ceapă Vidaliană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pulverizați o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Într-o cratiță medie, topiți untul și sotati ceapa pana cand se inmoaie, dar nu se rumeneste, timp de aproximativ 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați amestecul de brioșe, oul, laptele, smântâna, 1/2 cană de brânză, sarea și buruiana de mărar. Se amestecă pentru a combina.
Se toarnă în tigaia pregătită și se acoperă cu restul de 1/2 cană de brânză.
Coaceți timp de 30 de minute, până când este setat și o scobitoare introdusă în centrul pâinii de porumb iese curată. Se lasă să se răcească ușor înainte de a tăia în pătrate.