Pâine De Porumb Cu Cartofi Dulci
Pâine de porumb de cartofi dulci ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 408 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, ghimbir măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pâine De Porumb Cu Cartofi Dulci, Pâine De Porumb Cu Cartofi Dulci, și Pâine Cu Lingură De Cartofi Dulci Fără Gluten Fără Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 9 x 9 x 2 inci tigaie de copt. Pierceți cartofii dulci în mai multe locuri. Cuptor cu microunde la mare pana cand se inmoaie, de cotitură o dată, aproximativ 12 minute.
Se taie deschis și se răcește. Puneți suficienți cartofi pentru a produce 1 cană ambalată (rezervați cartofii rămași pentru o altă utilizare).
Așezați 1 cană piure de cartofi într-un castron mare.
Amestecați făina de porumb și următoarele 6 ingrediente în procesor.
Adăugați unt și amestecați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Se adaugă la amestecul de ouă. Se amestecă doar până se amestecă.
Transferați în tigaia pregătită.
Coaceți pâinea de porumb până când auriu adânc deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigaie pe raft. (Se poate face înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 zile sau înghețați până la 2 săptămâni. Dezghețați la temperatura camerei.)