Pâine De Porumb Cu Afine

Pâine De Porumb Cu Afine
Afine Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 231 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Afine Cornbread + BBQ zi, Pâine De Porumb Cu Afine, și Pâine De Porumb Cu Afine pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista