Pâine de porumb

Pâine de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de porumb. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 186 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb, și Salată de pâine de porumb Tex-Mex cu pâine de porumb din lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci sau tigaie rotundă de 9 inci cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți untul la foc mic până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-un castron mare, bateți untul topit, laptele și oul cu o furculiță sau un tel de sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt și sarea dintr-o dată; amestecați doar până când făina este umezită (aluatul va fi cocoloaș).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
5
Se toarnă aluatul în tigaie; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui aluatul din castron.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
TigaieTigaie
6
Întindeți aluatul uniform în tigaie și neteziți partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista