Pâinea portocalie de mere este o lactate gratuite și vegetariene pâine. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 21 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zahărul, stafidele și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine portocalie de afine cu glazură portocalie deschisă, Pâine De Merișor Portocaliu Umed Cu Glazură Portocalie, și Pâine De Portocale De Afine Cu Glazură De Unt Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați merele, portocalele și stafidele până se toacă fin; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare; bate până la lumină și pufos. Bate în extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul cremă alternativ cu suc de portocale. Se amestecă amestecul de fructe și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Piersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Se toarnă în trei unse 8-in. x 4-in. tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți la 350 de minute timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.