Pâine de porc maghiară
Reteta Paine de porc maghiara poate fi facuta in aproximativ 1 ora si 40 de minute . Pentru 1,13 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 443 de calorii . Mergeți la magazin și luați zară, boia de ardei, amestec de umplutură condimentat cu ierburi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum gulaș de vită maghiară , biscuiți maghiari cu brânză de vaci (Túrós Pogácsa) și supă de gulaș maghiară .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați amestecul de umplutură și zara; se lasa sa stea 15 minute.
Adăugați carnea de porc, oul, pătrunjelul, sare de usturoi și 1/2 linguriță boia; amestecati bine.
Apăsați într-un 9-in uns. x 5 inchi. tavă de pâine.
Coaceți la 350° timp de 1-1/2 până la 1-3/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°-170°; scurgere.
Se presară cu boia de ardei rămasă.